برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت و رهبری آموزشی

کارگاه آموزشی مدیریت و رهبری آموزشی با تدریس دکتر احمری (هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم) و حضور اعضای هیئت علمی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت و رهبری آموزشی

کارگاه آموزشی مدیریت و رهبری آموزشی با تدریس خانم دکتر هدی احمری طهران و حضور اعضای محترم هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی ساوه ،در تاریخ 1403/05/30 از ساعت 8:30 الی 11:30 در سالن جلسات معاونت آموزشی برگزار شد. در این برنامه مباحث مختلفی چون ویژگی های یک رهبر مناسب در سازمان،مولفه های ایجاد همدلی درون بخشی و... آموزش داده شد.در پایان کارگاه نیز به کلیه سوالات پاسخ داده شد. در انتها فرم نظر سنجی دوره به منظور دریافت نظرات و بهبود کیفیت کارگاه های واحد توانمند سازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی ساوه از طریق Output خدمت اساتید محترمی که داخل کارگاه مزبور شرکت داشتند، ارسال گردید.

همچنین گزارش نظر سنجی به پیوست قابل مشاهده می باشد: