کارگاه آموزشی مرور سیستماتیک و متاآنالیز پیشرفته

کارگاه آموزشی مرور سیستماتیک و متاآنالیز پیشرفته با تدریس دکتر بهرام آرمون(پژوهشگر یک درصد برتر کشور) و حضور اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار گردید.
کارگاه آموزشی مرور سیستماتیک و متاآنالیز پیشرفته

کارگاه آموزشی مرور سیستماتیک و متاآنالیز پیشرفته با تدریس جناب آقای دکتر بهرام آرمون و حضور اعضای محترم هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی ساوه ،در تاریخ 1403/05/08 از ساعت 8 الی 12 به صورت مجازی برگزار شد. در این برنامه مباحث مختلفی چون چگونگی تجمیع مطالب در اندنوت،نحوه تفکیک کلید واژه ها،ویژگی های مناسب مقالات متاآنالیز و... آموزش داده شد.در پایان کارگاه نیز به کلیه سوالات پاسخ داده شد. در انتها فرم نظر سنجی دوره به منظور دریافت نظرات و بهبود کیفیت کارگاه های واحد توانمند سازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی ساوه از طریق سایت EDC بارگزاری و خدمت اساتید محترمی که داخل کارگاه مزبور شرکت داشتند، ارسال گردید.