کارگاه آموزشی مرور سیستماتیک و متاآنالیز مقدماتی

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۴ کد : ۶۱۹۷ اخبار چندرسانه ای
کارگاه آموزشی مرور سیستماتیک و متاآنالیز مقدماتی با تدریس دکتر بهرام آرمون( پژوهشگر یک درصد برتری کشور) در پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار گردید.
کارگاه آموزشی مرور سیستماتیک و متاآنالیز مقدماتی

کارگاه آموزشی مرور سیستماتیک و متاآنالیز مقدماتی با تدریس جناب آقای دکتر بهرام آرمون و حضور اعضای محترم هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی ساوه ،در تاریخ 1403/05/06 از ساعت 8 الی 12 به صورت مجازی برگزار شد. در این برنامه مباحث مختلفی چون سرچ پیشرفته در منابع اطلاعاتی معتبر،تفاوت مقالات مرور سیتماتیک و متاآنالیز،ویژگی های مناسب مقالات مرور سیستماتیک و... آموزش داده شد.در پایان کارگاه نیز به کلیه سوالات پاسخ داده شد. در انتها فرم نظر سنجی دوره به منظور دریافت نظرات و بهبود کیفیت کارگاه های واحد توانمند سازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی ساوه خدمت اساتید محترمی که در وبینار مزبور شرکت داشتند،توزیع گردید.