حضور دانشجویان دانشکده علوم پزشکی ساوه در نهمین دوره مدارس تابستانی سلامت و دین در دانشگاه علوم پزشکی قم

۱۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۹ کد : ۶۱۶۴ اسلاید شو مرکز مطالعات اخبار
تعداد بازدید:۲۹
حضور دانشجویان دانشکده علوم پزشکی ساوه در نهمین دوره مدارس تابستانی سلامت و دین در دانشگاه علوم پزشکی قم

آیین افتتاحیه نهمین دوره مدارس تابستانی سلامت و دین با شرکت ۱۲۰ دانشجوی منتخب از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و با حضور دکتر مهدی مصری رییس دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد طاهری رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر ثارالله شجاعی معاون فرهنگی و دانشجویی، خانم دکتر اکرم حیدری رئیس دانشکده سلامت و دین و سایر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی قم در سالن همایش‌های هتل محبین اهل‌بیت(ع) به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

در آیین افتتاحیه، دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به این نکته که نقطه اشتراک سلامت و دین؛ ایمان همراه با عمل است، گفت: دانشجویان بایستی نیاز به دانش میان رشته‌ای سلامت و دین را از طریق آموزش‌های غیررسمی دنبال کنند که خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی قم به همت دانشکده سلامت و دین و معاونت فرهنگی و دانشجویی، این مهم را پیگیری می‌کنند و اکنون در نهمین سال برگزاری این مدارس هستیم. دکتر مصری همچنین کلیدواژه‌های شکرگزاری، کرامت، احترام، خلاقیت و حکمت را از مهمترین کلیدواژه‌ها در این حوزه برشمرد و اظهار امیدواری کرد دانشجویان با تمرکز بر این کلیدواژه‌ها و تأمل بر جنبه‌های گسترده آن، دوستان و همکلاسی‌های خود را نیز به تفکر در این حوزه دعوت کنند.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن پیشنهاد تشکیل انجمن علمی میان رشته‌ای، اظهار امیدواری کرد با برگزاری این جلسات و استمرار آن بتوانیم در سمت درست تاریخ قرار گیریم. وی در ادامه با اشاره به حکمت ۳۸۸ نهج‌البلاغه، گفت: سه بلا هست که اگر مسئولیت اجتماعی نداشته باشیم، طعم زندگی شیرین را از انسان و جامعه می‌گیرد. یکی فقر و شقوق مختلف آن شامل فقر فرهنگی، فقر دینی و فقر اقتصادی است. بدتر از فقر، بیماری جسمی است و به فرموده امام علی(ع) بدتر از بیماری جسمی، بیماری روحی است و هدف از مباحث میان رشته‌ای از بین بردن بیماری روحی است.

در پایان حجت‌الاسلام والمسلمین استاد وطن‌خواه از اساتید حوزه علمیه قم، با بیان اینکه سلامتی جسم و روح ارتباط درهم تنیده و تنگاتنگی با هم دارند، گفت: استرس، غم و ناراحتی که حالات روحی هستند، نمود جسمی آشکاری نیز دارند و وظیفه علوم میان رشته‌ای کاستن از غم و استرس است که در این صورت موجب سلامتی جسم نیز خواهد بود.

گفتنی است نهمین دوره مدارس تابستانی سلامت و دین در قالب چهار مدرسه سلامت و مراقبت معنوی، اخلاق پزشکی، سلامت در قرآن و حدیث و فقه پزشکی از تاریخ ۱۴ لغایت ۱۷ مردادماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار می‌شود. ,   و از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز دانشجویان از طرف کارگروه اخلاق ،سلامت معنوی و تعهد حرفه ای در این برنامه حضور دارند.


نظر شما :