وبینار آموزشی روش تحقیق مقدماتی

۱۲ تیر ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۶ کد : ۵۷۹۹ اسلاید شو مرکز مطالعات اخبار
به همت واحد توانمند سازی مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی ساوه و با حضور اعضای محترم هیات علمی دانشکده وبینار آموزشی روش تحقیق مقدماتی برگزار گردید.
وبینار آموزشی روش تحقیق مقدماتی

وبینار آموزشی روش تحقیق مقدماتی با تدریس سرکارخانم دکتر مهرآور از دانشگاه علوم پزشکی گلستان و حضور اعضای محترم هیات علمی دانشکده علوم پزشکی ساوه ،در تاریخ 1403/04/11 از ساعت 10 الی 12  به صورت مجازی برگزار شد. در این برنامه آموزشی مباحث مختلفی چون تعاریف پژوهش و انواع آن، نحوه انتخاب و نگارش عنوان و اهداف،نحوه مروری برمتون، انواع مطالعات و روش های جمع آوری اطلاعات آموزش داده شد و در پایان کارگاه نیزبه کلیه سوالات پاسخ داده شد. در انتها فرم نظر سنجی دوره به منظور دریافت نظرات و بهبود کیفیت کارگاه های واحد توانمند سازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی ساوه،در سایت EDC  بارگزاری و لینک آن خدمت اساتید محترمی که در وبینار مزبور شرکت داشتند،ارسال گردید.