حضور کارشناسان دانشکده علوم پزشکی ساوه در هشتمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۳ کد : ۴۵۸۲ اسلاید شو مرکز مطالعات اخبار
حضور کارشناسان  دانشکده علوم پزشکی ساوه  در هشتمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی

به همت فرهنگستان علوم پزشکی کشور و میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم:

هشتمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی برگزار شد.

هشتمین همایش ملی سلامت معنوی با حضور دکتر سید علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، دکتر سید حسن امامی رضوی دبیر و دکتر محمدعلی محققی معاون علمی فرهنگستان و جمعی از علمای حوزه و دانشگاه  ۲ اسفند ماه ۱۴۰۲ در شهر مقدس قم سالن همایش غدیر برگزار شد

این همایش که با محوریت قرآن درسلامت معنوی اسلامی و جامعه برگزار می‌شود، دارای ۷نشست تخصصی با عناوینی همچون چیستی، مبانی، شاخص‌ها الگوها و روش شناسی سلامت معنوی در قرآن، ارتباط سلامت معنوی قرآن بنیاد با دیگر ابعاد سلامت،سلامت معنوی قرآن بنیاد و ابعاد تمدنی فرهنگی و هنری جامعه، سلامت معنوی قرآن بنیاد و نظام تربیتی و آموزشی، سلامت معنوی قرآن بنیاد و نهادینه سازی آن در سطح جامعه رسانه و فضای مجازی و نشست آخر نیز شامل سلامت معنوی قرآن بنیاد محیط‌ها و مراکز بهداشتی بود که متخصصان حوزه های مختلف در هر یک از نشست ها به بحث و بررسی موضوعات پرداختند.

گفتنی‌است هشتمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی دوم تا چهارم اسفند ماه به مدت سه روز در سالن همایش‌غدیر در شهر مقدس قم برگزار شد.

علاوه بر پوشش رسانه ای این همایش توسط خبرنگاران حاضر در مراسم افتتاحیه همایش، شبکه سلامت سیما و شبکه استانی قم نیز با توجه به اهمیت بخش‌هایی از سخنرانی‌های هشتمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی را به‌طور زنده پخش کردند.

گفتنی است در این همایش از طرف دانشکده  علوم پزشکی ساوه کارشناسان مرکز مطالعات ، نهاد رهبری ، فرهنگی دانشجویی  حضور پیدا کردند.