ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی سال ۱۴۰۳

ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی سال ۱۴۰۳

به منظور تقویت حضور و مشارکت دانشجویان در برنامه های نوآورانه در آموزش علوم پزشکی و با هدف نهادینه سازی فعالیت های هدفمند، آگاهانه و روش مند در زمینه توسعه و تعالی آموزش علوم پزشکی، ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی همزمان با بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری در روزهای 12 و 13 اردیبعشت ماه در مرکز بین المللی همایش رازی برگزار خواهد شد.
ضمن ارسال شیوه نامه ششمین جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی و راهنمای تدوین ایده، به استحضار می رساند سایت همایش به نشانی ichp.org راه اندازی شده و دانشجویان علاقمند به فعالیت های توسعه آموزش می توانند از اول دی ماه تا 15 بهمن ماه ایده های خود را برای رقابت در سطح کشور ارسال نمایند.

حیطه‌های شش گانه جشنواره  ایده‌ها (برنامه ریزی درسی، یاددهی و یادگیری، ارزشیابی آموزشی، مشاوره و حمایت دانشجویی، یادگیری الکترونیکی و مدیریت و رهبری آموزشی) است.

جهت مشاهده شیوه نامه بخش دانشجویى جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی اینجا کلیک کنید

جهت مشاهده راهنمای تدوین ایده  اینجا کلیک کنید

جهت دریافت فرم پیش نویس ایده   اینجا کلیک کنید