شروع بازه زمانی ارزشیابی اساتید در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در سامانه هم آوا

۱۲ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۶ کد : ۴۱۶۱ اسلاید شو مرکز مطالعات اخبار
شروع بازه زمانی ارزشیابی اساتید در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در سامانه هم آوا

طابق روال نیم‌سال‌های قبل ارزشیابی اساتید نیم‌سال جاری از روز چهارشنبه 13 دی  تا روز شنبه 23 دی ماه سال 1402 با استفاده از سامانه آموزش هم آوا انجام می‌شود. بنابراین ضروری است برای انجام ارزشیابی با مراجعه به سامانه ارزشیابی اساتید تمام دروس خود را انجام دهید.
 ارزشیابی اساتید به عنوان قلب فرآیند آموزش و یادگیری، موجب بهبود و افزایش کیفیت آموزشی خواهد شد. لذا از شما دانشجویان گرامی دعوت می‌شود با تکمیل ارزشیابی اساتید، دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی را در پیشبرد اهداف علمی و بهبود کیفیت آموزشی دانشگاه یاری فرمایید. یادآوری می‌شود که اطلاعات ارائه شده توسط دانشجویان کاملاً محرمانه بوده و نتیجه ارزشیابی به‌صورت کلی و بدون نام دانشجو، پس از تأیید نمرات به اساتید محترم اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است در صورت عدم انجام ارزشیابی، دانشجو نمی‌تواند کارت ورود به جلسه را دریافت کند و از ورود ایشان به جلسه امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.