۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۶ کد : ۴۱۴۲ اسلاید شو مرکز مطالعات اخبار
تعداد بازدید:۹۷

چهارشنبه  ششم دی ماه در سالن جلسات پردیس دانشگاهی که مدیر EDC حضور داشتند جلسه تعامل مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه(EDC) با دفتر توسعه آموزش پزشکی برگزار شد. دکتر ملک زادگان ضمن اشاره به شرح وظایف دفتر توسعه آموزش، بر تلاش و اهتمام ویژه جهت نیل به اهداف عالی مرکز مطالعات تاکید نمودند. در این جلسه با تبادل اطلاعات لازم، مواردی در خصوص فعالسازی دفتر توسعه و کمیته های آن و تهیه مستندات مربوطه، لزوم همکاری و تعامل دفتر توسعه با کمیته توسعه دانشجویی و افزایش نقش دفتر توسعه در زمینه اطلاع رسانی و ایجاد انگیزه در اعضای هیئت علمی جهت فعالیت در حیطه فرآیندهای جشنواره شهید مطهری، طرح های پژوهش در آموزش و دانش پژوهی و ... مطرح گردید.

نظر شما :