دهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی اپیدمیولوژی ایران توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران در  مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می‌گردد.

تعداد بازدید:۹۲
دهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی اپیدمیولوژی ایران توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران  در  مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می‌گردد.

دهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی اپیدمیولوژی ایران توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران از تاریخ 8 لغایت 10 آذرماه سال 1402 در  مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می‌گردد.
هدف از برگزاری دهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی اپیدمیولوژی ایران علاوه بر انتقال دانش، اشتراک دستاوردها و تجربیات در زمینه اپیدمیولوژی و آشنایی با روشهای جدید در این رشته و زیرشاخه های تخصصی آن می باشد.
مخاطبین کنگره کلیه کارکنان نظام سلامت از جمله مدیران، پزشکان، مراقبین سلامت، کارشناسان بهداشت عمومی، پرستاران و سایر شاخه های علوم پزشکی می باشند.
 با توجه به اینکه نهمین کنگره اپیدمیولوژی ایران در بهمن ماه 1398 برگزار شده بود، این کنگره اولین همایش در قرن جدید و پس از پاندمی کووید-19 می باشد. لذا موضوع اصلی کنگره "اپیدمیولوژی، سلامت و جامعه: چالش های پیش رو در قرن جدید" با محورهای زیر در نظر گرفته شده است:
- دستاوردهای اپیدمیولوژی ایران در قرن گذشته
- اپیدمیولوژی بیماری های واگیر و آمادگی در مقابل پاندمی ها
- سبک زندگی و اپیدمیولوژی بیماری های غیرواگیر
- اپیدمیولوژی اختلالات روانی و اعتیاد
- چالش های جمعیتی و اپیدمیولوژی سالمندی
- مدلسازی بیماریها، هوش مصنوعی و علوم داده در سلامت
- مداخله های جدید دارویی و غیر دارویی و کارآزمایی های بالینی
- مطالعات ثانویه، مرکز کاکرین ایران و به کارگیری شواهد در پزشکی و سلامت عمومی
- اپیدمیولوژی مصدومیت ها و مراقبت از تروما
- نظام های ثبتی، مطالعات کوهورت و بیوبانک ها
- اپیدمیولوژی اجتماعی و "سلامت برای همه"
- حکمرانی پژوهش در نظام سلامت و نقش اپیدمیولوژی

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت کنگره epi2023.ir/page/AbouttheCongress مراجعه کنید.

لینک دانلود فایل

نظر شما :