جلسه کمیته برنامه‌ریزی درسی دانشکده با حضور معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی برگزار شد.

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۳ کد : ۳۶۹۹ اسلاید شو مرکز مطالعات اخبار

کمیته برنامه ریزی درسی دانشکده روز شنبه مورخ 1402/07/22 با حضور معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی در محل سالن جلسات پردیس دانشگاهی برگزار شد. در ابتدای جلسه خانم دکتر سمیرا علیرضایی (مسئول واحد آموزش پاسخگو) نتایج نیازسنجی سلامت معاونت بهداشت را ارائه دادند و از مدیران گروههای آموزشی خواستند که در گروه‌های آموزشی درخصوص بازنگری سرفصل دروس مطابق با نیازسنجی‌های انجام شده با اساتید گروه هماهنگی‌های لازم را انجام و بطور ویژه در واحدهای درسی  عملی و کارآموزی دانشجویان نیازهای سلامتی و بهداشت جامعه را بگنجانند و سپس مواردی در خصوص فرمت ارائه طرح درس و چک لیست ارزیابی آن مطرح شد و موارد لازم مورد تصویب قرار گرفت.