فرمت جدید ارائه‌ی طرح درس، چک لیست ارزیابی آن و راهنمای تدوین طرح درس در شورای آموزشی دانشکده تصویب شد.

۱۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۷ کد : ۳۵۳۳ اسلاید شو مرکز مطالعات اخبار

به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی می‌رساند فرمت جدید ارائه طرح درس و راهنمای تدوین آن، که توسط واحد برنامه ریزی مرکز مطالعات وتوسعه آموزش علوم پزشکی دانشکده تهیه شده، در شورای آموزشی دانشکده تصویب گردیده است. بدیهی است طرح دروس ارائه شده به اساتید محترم، می‌بایست مطابق فرمت تصویب شده و قبل از شروع ترم تحصیلی به مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (edc.savehums@gmail.com) ارسال گردد. لازم به ذکر است پس از بررسی طرح دروس ارسالی بر اساس چک لیست ارزیابی و تایید آنها گواهی طرح درس ارائه خواهد شد.

دریافت فرم خام طرح درس

دریافت راهنمای تدوین طرح درس