لزوم ایفای نقش موثر و محوری مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی به عنوان اتاق فکر معاونت آموزشی دانشگاه‌ها

۱۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۸ کد : ۳۵۰۴ اسلاید شو مرکز مطالعات اخبار

پنجمین نشست معاونین آموزشی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در روز یکشنبه  29 مرداد  1402 در تهران (ستاد وزارت بهداشت) برگزار شد. بیانیه این نشست پس از اتمام جلسه منتشر شده  که در بند 4 این بیانیه بر ایفای نقش موثر و محوری مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی به عنوان اتاق فکر معاونت آموزشی دانشگاه‌ها تاکید شد. همچنین در بند 6 این بیانیه ضرورت استقرار کامل و تقویت نظام اعتبار بخشی به عنوان ابزاری برای تضمین و ارتقای کیفیت آموزش علوم پزشکی و ادامه منظم‌تر و‌ مدون‌تر آن در همه سطوح اعتبار بخشی مراکز آموزشی درمانی، موسسه ای، گروه‌های آموزشی و رشته ای مورد توجه و تاکید قرار گرفت.