تقویم زمانبندی مراحل بعدی المپیاد علمی اعلام شد.

۳۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۸ کد : ۳۴۹۴ اسلاید شو مرکز مطالعات اخبار
تقویم زمانبندی مراحل بعدی المپیاد علمی اعلام شد.

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند حسب تصمیمات متخذه در کمیته فنی المپیاد علمی، تاریخ برگزاری مرحله دوم انفرادی پانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی به شرح ذیل می باشد.

مرحله دوم انفرادی: روز یکشنبه مورخ 1402/06/26 (حیطه های استدلال بالینی، آموزش پزشکی، همگرایی علوم پایه و مدیریت نظام آموزش و سلامت)

محل برگزاری: دانشگاههای علوم پزشکی مازندران، تبریز، کرمانشاه، اهواز، شیراز، زنجان، اصفهان، کرمان، مشهد و دانشگاه علوم پزشکی ایران

مرحله گروهی: از تاریخ 1402/07/04 لغایت 1402/07/08- دانشگاه علوم پزشکی ایران (حیطه های استدلال بالینی، آموزش پزشکی، همگرایی علوم پایه و مدیریت نظام آموزش و سلامت، کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه)

لازم به ذکر است جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص پانزدهمین المپیاد علمی میتوانید به  وبسایت المپیاد به آدرس medolympiad.behdasht.gov.ir مراجعه فرمایید.