نشست صمیمانه معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی و مدیر مرکز مطالعات با مسئولین کارگروههای برنامه عدالت، تعالی و بهره وری

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۵ کد : ۳۳۲۳ اسلاید شو مرکز مطالعات اخبار

در روز سه‌شنبه مورخ 1402/03/02 نشست صمیمانه‌ی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی و مدیر مرکز مطالعات با مسئولین کارگروههای برنامه عدالت، تعالی و بهره‌وری برگزار شد. در این جلسه که با هدف ارائه‌ی گزارش عملکرد کارگروهها در سال 1401، تقدیر و تشکر از مسئولین مربوطه و همچنین بررسی شاخص‌های برنامه تعالی و بهره‌وری در سال 1402 تشکیل شد پس از بحث و بررسی شاخص‌ها و اقدامات صورت گرفته تصمیماتی جهت بهبود فعالیتها اتخاذ گردید و مقرر شد برنامه‌ریزی‌های لازم جهت فعالیت های آتی در سال 1402 توسط مسئولین مربوطه صورت پذیرد. همچنین با اهدای لوح تقدیر و شاخه گل از زحمات ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمد.