اطلاعیه پانزدهمین جشنواره شهید مطهری

۱۰ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۶ کد : ۱۵۱۵ اطلاعیه اخبار
اطلاعیه پانزدهمین جشنواره شهید مطهری

جشنواره آموزشی شهید مطهری به منظور تجلیل و تکریم اساتید عرصه آموزش پزشکی و برای شناسایی و معرفی فرآیندهای آموزشی مطلوب کشوری، دانشگاهی و همچنین نوآوری، ابداع و معرفی فرآیندهای جدید در حیطه های روش­ ها و تکنیک­ های آموزشی، سنجش، ارزشیابی و اثربخشی آموزشی، مرجعیت، رهبری و مدیریت آموزشی، مشاوره و راهنمایی، فعالیت­ های فرهنگی و امور تربیتی و اجتماعی، قوانین، مقررات و ساختارهای آموزشی  هر ساله برگزار می­ گردد. در این راستا دانشکده علوم پزشکی ساوه در نظر دارد از طرح های برتر در سطح دانشکده در هریک از سطوح شش گانه جشنواره تجلیل به عمل آورده و بالطبع طرح های برتر به جشنواره کشوری معرفی خواهند شد. بدینوسیله از همکاران گرامی خواهشمند است  با مطالعه فایل های پیوست طرح های خود را تا تاریخ 30/8/1400 به واحد مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی ارائه نمایند.

تاریخ های مهم:

• بارگذاری اطلاعات فرآیند های دانشگاهی برای شرکت در بخش کشوری : از اول دی ماه به مدت دو هفته
  • زمان برگزاری جشنواره: نیمه اول اردیبهشت ماه 1401

نحوه ارسال فرایندها: برای ارسال فرایندهای آموزشی می توانید فرم ارسال خلاصه فرایند را از سایت دریافت و پس از تکمیل به همراه مستندات حداکثر تا تاریخ 30 آبان ماه 1400 به آدرس پست الکترونیکی edc@savehums.ac.ir ارسال فرمایید.

فایل های ضمیمه:

کلید واژه ها: اطلاعیه جشنواره شهید مطهری